Kérdése van? Írjon nekünk!

info@amrita-global.com 

Blog

4 ötlet új dolgok megtapasztalásához idén kora ősszel

2022.09.13 16:17
4 ötlet új dolgok megtapasztalásához idén kora ősszel

4 ötlet új dolgok megtapasztalásához idén kora ősszel

 

Hogy új ötleteket és élményeket szerezz és mivel a pandémia alatt itt Európában mindenki be volt zárva, ezért azt ajánljuk, hogy menj ki újra a szabadba, és kapcsolódj be újra a társasági életbe. Még néhány tippet is adtunk azoknak, akiknek ez a gondolat kissé túlzásnak tűnik.

 

Ahogy megindul a nyár, s főleg itt nálunk már májusban kopogtat az ajtón, reméljük, hogy inspirálni tudunk arra, hogy új dolgokat tapasztaljatok meg, és bővítsétek a látókörötöket. Persze, néhány utazási korlátozás és egyéb tiltás, szabályozás továbbra is akadályokat gördít a világ felfedezésének útjába, de van néhány dolog, amit most is megtehetsz, hogy gazdagítsd elmédet, testedet és lelkedet.

 

Nézzünk meg néhányat ezek közül.

  1. Kaland a saját kertedben

 

Nem számít, hol élsz, biztosan van ismeretlen terület, amit felfedezhetsz. Itt Magyarországon is nagyon sok nemzeti park működik, kék túrákat lehet tenni az ország különböző hegységeiben. A lenyűgöző erdők és természeti csodák mellett olyan történelmi helyszíneket is találsz, amelyek megmutatják Magyarország fantasztikus ezeréves múltját.

 

A helyi állami és közösségi parkok szintén lehetőséget kínálnak arra, hogy újra kapcsolatba kerülj a természettel és a történelemmel.

 

  1. Végre egy jó hobbit is találhatsz magadnak

 

Ha egy pillanatra belegondolsz, valószínűleg van valami, amit már régóta ki akartál próbálni, csak még nem határoztad el magad, hogy belekezdj. Talán még a szükséges felszerelést is megvetted már, ami most otthon porosodik valahol elkallódva.

 

Bármi legyen is az, csináld! Gyakorolj és élvezd. És ha nem ragaszkodsz hozzá, az sem baj. Minden összegyűjtött anyagot jótékonysági szervezeteknek adományozhatsz. A hangszerekre és a művészeti kellékekre nagy szükség van sok oktatási programban.

 

  1. Önkéntes lehetőségek

 

Egy embereken, vagy állatokon segítő szervezetnek szüksége van a segítségedre. Mindenhol ott vannak a környezetedben és sokuk nehéz helyzetbe került az elmúlt években. Nincs is jobb alkalom, mint most, hogy beszállj a munkába.

Önkéntes lehetőségeket találhatsz a különböző szakosított weboldalakon, a helyi önkormányzatok weboldalain, vagy akár az olyan álláskereső weboldalakon, mint a LinkedIn, vagy Profession.hu -n.

 

  1. Változtass az életmódodón

 

Most van itt az ideje, hogy egészségesebb életet kezdj élni. Amennyiben lehetőséged van rá a legjobb az, hogy meglátogatod orvosodat, egy szokásos fizikális vizsgálatra, hogy jobban megértsed, hol tartasz a egészségedben. Az eredményeket kielemezve, az egészséghez és a jó közérzethez való hozzáállásodat jobban tudod befolyásolni.

 

A CBD-termékek, különösen a kifejezetten az edzés utáni regenerálódásra és a jobb alvásra kifejlesztett termékek nagyszerű kiegészítői ezeknek az új, megújult rutinoknak. A full spektrumú ashwagandha-t tartalmazó olaj például segít fenntartani a rendszeres alvásmintákat - ami elengedhetetlen része annak, hogy minden nap jobban érezd magad (és jobban is nézel ki), hiszen egy jó pihenés igazán feltölti és kiegyensúlyozottá teszi a napodat.

 

Az AMR AMRITA felületi krémje kifejezetten akkor hasznos, ha kisebb ízületi, izom- vagy hátfájdalmak kínoznak és emiatt nem tudsz edzeni, vagy éppen a munkádat végezni, legyen az irodai vagy fizikai munka.

 

És ha olyan vagy, mint bárki más a világon, akkor sajnos a stresszel minden nap találkozol. Mivel a CBD olajok, kapszulák és gumicukrok elősegítik a nyugalom és a relaxáció érzését, remek kiegészítői az olyan mentális wellness gyakorlatoknak, mint a pl. a meditáció vagy a mindfulness – belső tudatosság.